Evenementen

Imagine Dragons treedt op in de Johan Cruijff ArenA

Op woensdag 9 juli 2025 treedt Imagine Dragons op in de Johan Cruijff ArenA tijdens de LOOM World Tour. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse band optreedt in de ArenA.
APPROVED MOJO Imagine Dragons 1200x628px

Met hun onweerstaanbare mix van rock, pop en elektronische invloeden heeft Imagine Dragons de moderne rockscene volledig hertekend. De band uit Las Vegas, onder leiding van frontman Dan Reynolds, laat geen kans onbenut om de kracht van muziek van het podium te laten spatten. Na de release van hun nieuwe album zijn ze nu op wereldtour. Hun zesde studioalbum, “LOOM”, is gevuld met energieke tracks en de onderscheidende moderne rocksound zoals we gewend zijn van de band. Dit is de eerste keer dat de band het podium betreedt in de Johan Cruijff ArenA, waar we een spectaculaire show verwachten die het publiek in vuur en vlam zet.

Tickets

Tickets gaan op 13 september 2024 om 14:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Voor alle informatie rondom het concert van Imagine Dragons in de Johan Cruijff ArenA kun je terecht in onze kalender.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer