Op woensdag 9 juli 2025 treedt Imagine Dragons op in de Johan Cruijff ArenA tijdens de LOOM World Tour.

Tickets

Tickets zijn nu te koop via Ticketmaster. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €67,20 (incl. servicekosten). 

Voor alle vragen rondom tickets voor Imagine Dragons in de Johan Cruijff ArenA kun je terecht op de website van organistor MOJO.

APPROVED MOJO Imagine Dragons 1200x628px

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie over je bezoek aan de Johan Cruijff ArenA. Heb je een vraag die hier niet tussenstaat? Bezoek dan onze FAQ.

  • Tassen van maximaal (30 cm x 21 cm x 10 cm) zijn, na controle, toegestaan om mee te nemen. Grotere tassen of koffers zijn niet toegestaan.
  • Het is voor bezoekers niet toegestaan eten en drinken mee het stadion in te nemen. In het stadion vind je verschillende eet- en drinkgelegenheden.. 
  • Het is toegestaan om een powerbank mee te nemen in het stadion, niet groter van een mobiele telefoon.
  • Johan Cruijff ArenA is een rookvrij stadion. Er zijn geen plekken in het stadion waar roken is toegestaan.
  • Johan Cruijff ArenA is een cashless stadion. Je kunt daarom alleen met je bankpas of creditcard betalen.
  • We hanteren een adviesleeftijd van boven de 16 jaar. We adviseren jongere bezoekers om een evenement onder begeleiding van een meerderjarige te bezoeken.

Dineren in de ArenA

Maak je concertervaring compleet en genieten van een diner in de Johan Cruijff ArenA! Boek een tafel in een van onze restaurants voordat je geniet van Imagine Dragons.

Reisplanner

Ga voorbereid op pad en plan je reis via onze reisplanner! Bekijk alle mogelijkheden via de onderstaande pagina.

Jouw eigen skybox tijdens Imagine Dragons?

Wil jij Imagine Dragons beleven vanaf de beste plek in het stadion? Vanuit je eigen skybox heb je het mooiste uitzicht en de beste service om zorgeloos van het spektakel op het podium te genieten. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Spotify

Kom alvast in de stemming en luister naar de tracks van Imagine Dragons op Spotify.

Wie is Imagine Dragons?

Met hun onweerstaanbare mix van rock, pop en elektronische invloeden heeft Imagine Dragons de moderne rockscene volledig hertekend. De band uit Las Vegas, onder leiding van de frontman Dan Reynolds, laat geen kans onbenut om de kracht van muziek van het podium te laten spatten. Na megahits zoals "Radioactive" en "Believer" touren ze nu de wereld rond in het kader van hun nieuwe album. Hun zesde studioalbum, “LOOM”, is gevuld met energieke tracks en de onderscheidende moderne rocksound zoals we gewend zijn van de band. Dit is de eerste keer dat de band het podium betreedt in de Johan Cruijff ArenA, waar we een spectaculaire show verwachten die het publiek in vuur en vlam zet.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Binnenkort in de ArenA